Vi drar till fjällen fest hela kvällen.

Whoooop hejdå bitches hej Hemavan och alla norrmän!


Din jävla bitch.

 
MIN DATOR IS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK!!! ÅÅH PRAISE THE LORD!

How to make me smile.

Har gått och köpt mig en vårjacka.

 


Var hon vackrare än mig?

Idag började bra. Vaknade av migsjälv gjorde en smoothie, började strax innan 10, första lektionen var gymma (eget träningsschema) och nu dricka kaffe och läsa. Dessutom får jag min dator efter lunch! Wiho som jag har saknat den!! Lovleeeey


You gonna miss me when im gone.

Vart i smått chocktillstånd nyss! Insåg att när man skriver Fettisdag så står det inte FETTIS-DAG
(vilket jag alltid har trott)  utan det står FET-TISDAG! hahahah ååh fettis-dag låter mycke roligare:( lol

Let me fall.

Idag börjades dagen med att dansa zumba på Iksu till bla. gangnamstyle.

Fick sovmorgon och till 11 dessutom. Åt sedan gojävla lunch på suway

och sedan promenad i det fina vädret. Älskar dagar som denna!


If you´re still bleeding you´re the lucky one.

 
Eftersom att jag inte har några bilder så kan jag bjuda på 2 bilder som togs på lektionstid till en uppgift.
Bild nummer 1 fotade jag och bild nummer 2 fotade Tom.
 
Huvva så bajsig min blogg är!:( men på onsdags så får jag förmodligen tillbaka min dator från reparationen så då ska jag börja blogga som vanligt igen! Min helg har iaf bestått av sena kvällar med bra människor och idag ska jag plugga hela dagen. Mindre kul det, menmen lika bra att ta tag i plugget nu för blir bara jobbigare om jag skjuter upp det! Juste på Torsdag drar jag till fjällen (Hemavan) med Nathalie kommer bli så jävla grym start på lovet!!

bortom all rum och tid.

åååh babe!

For all the things i could'nt say.

Idag var vi lata och orkade inte gå till matsalen som ligger utanför skolans byggnad så vi utnyttjade den nya vattenkokaren och mikron som har tagit plats alldeles bredvid våra skåp. Efter skolan for jag och fikade med min saknade brud Amanda. Mycket mysigt! Tog en latte, håller ju fortfarande sockerförbudslöftet vettni!;)

 


Someone like you.

Idag fyller min fina Mormor år, vi har alltid stått varandra mycket nära och hon förstår mig verkligen.
Jag älskar min Mormor och hoppas att hon får en underbar dag!

Mums♥♥♥

62dagar kvar!!

We found our own design.

Tänkte visa min nya plyschtröja som jag fyndade för endast sextio kronor igår. När jag väl hade tagit dessa foton så insåg jag att mitt minneskort till kameran inte passade i min feta tegelsten till dator som jag numera har så fick snabbt ta några fula bilder med mobilen.. Detta suger verkligen! Menmen vi får härda nån vecka till sedan ska min blogg bli bättre! 
 
och ja, tröjan har en djuprygg som ni ser framåt på bilden, inte en stor urrigning;))

Its so cold outside.

 
 
Senaste från instagram.

I would´nt mind to spending it by your side.

Sitter och gnager på lite annanas, lätt bästa frukten, kärlek till den!  Har även kikat på massa kläder online och det finns verkligen huuur mycket fint som helst! Blir så himlarns shopping sugen ju:( Fick iaf shoppa av mig lite idag då vi slutade 12, köpte födelsedagspresenter till min kära mormor och en tröja till mig själv. NAJS. aja tänkte slänga in lite bilder på some stuffs som jag blev lite förälskad i nyss..
 Missguided.com
 
 
VS
 
 
 
Bubbleroom.se

when you go hardcore.

 
Nu drar jag till täfteå, ska sova där. blir ju hur najje som helst ju! heido

It took a while for you to find me.

 
Började denna lördagsmorgon med en lyxfrulle som bestrod av surdegsbröd med honung och sallad, kaffe och en smoothie. mmhm, frukost är nog den bästa måltiden av de alla!  Börjar man dagen med en lugn, god och mysig frukost så brukar dagen bli det samma. Nej nu ska jag ta mig ett bad och sedan lägga näsan i matteboken samt historiapluggandet. vi hörs!

Stackars migsjälv.....

 
Hahahahahhaha alltså åh! Så jävla kul ändå

Born under a bad sign.

Båda är i guld, ser dock ut som silver på bilden.
Slutade ju tidigt idag så lunchade med några från klassen och sen gick jag julia och hanna på stan. Fick med mig ett halsband och en ring för endast 20kr st! Älskar rea, man blir så glad när man lyckas fynda billiga och fina saker hihi.

You dont know how lovely you are.

 
Från och med idag så ska jag och Alvisen hålla oss borta från alla sötsaker i 2månader.
(läsk,godis,chips,glass,kakor) ja allt sött med undantag på popcorn och naturgodis på helgen.
Blir intressant och se om jag klarar detta eftersom att jag är en godislover hehe.
Wish us goodluck bitchasos! :D

Lyssnar på Nicke och Nilla<3<3<3<3<3

HEJSAN SLUTAR TIDIGT IDAG WIHO! Pallar knappt blogga för har en lånedator nu utan bilder och känns onödigt att ladda ner bilder på den då jag ska lämna igen den om 2veckor.

När turen vänder.

484646_323315307780921_1555804555_n_large
Känner ilska på allt och alla idag. speciellt min dator.
 
Denna dag har varit vidrig! Igår hade jag fotat massa som jag tänkte blogga om och vips så KRASCHADE DATORN! Allt på datorn, alla foton, alla arbeten allt är försvunnet. Min underbare far hade kunnat hjälpa mig men såklart så säger skolan att de ska "titta" på datorn först och då förstör de allt så nu är det kört. dumjävlar. Har slitit som ett djur med historieuppgiften och var nästan klar och DÅ kraschar datorn. Uppgiften ska in IMORGON?! Sen så fattade jag ingenting på matten, det var kasler till lunch och bussen hem var 30min sen så fick stå och frysa. Mår illa dessutom. Tacka gud för att jag har en blogg så jag kan skriva av mig lite efter en skitdag som denna!

Like im made of glass.

Köpte mig en klubba för att markera att denna dag är FETTISDAG. Mina vänner körde samma rejjs men bara alva hade modet nog att vara med på bild. haha h en go jävla fet dag alltså!

Shine no matter where you are.

 
Här ser ni bilderna från i helgen då jag, la familla, Klara + 2 till familjer hyrde stugor i bydsiljum från fredag-söndag. Vi hade super fint väder på Lördagen och vi var i backen hela dagen. På kvällen hyrde vi en samlingslokal då alla åt middag tillsammans och såg melodifestivalen och bara myste. Sedan på söndagen var det typ snöstorm men vi tog oss ut iaf och det var riktigt kul ändå! Sedan for vi hem vid 2 tiden. Mycket lyckad helg summerar jag det hela!

When i said i´ll never let you go.

Fina mamma som hjälper mig med historian borde få ett pris!♥
Var hemma från skolan vid 1 idag. Men såskönt tänker ni, vilken lyx den där emelie har. Men nej så är det inte! Har pluggat sedan jag kom hem tills 4 då jag somnade. haha och nu är jag vaken och har nyss käkat middag, gissa vad som händer då meeeeeeeer plugg! Tur jag har en Mamma som kan hjälpa till.

Du behöver inte ha så brått.

sover med syster inatt. myspys.

I need you now.

Nu är jag hemmmmmaaaaa! Bilder kommer imorgon men kan iaf säga nu att vi hade det himla kul! Nu är jag trött som satan så det blir att slå på min efterträdare till Desperate Housewifes, PRETTY LITTLE LIARS tidigt! Ni som inte ser det och redan har sett DH borde ge det ett försök tycker jag! Dock är den inte bättre alls än DH men bra är det iallafall!

I can take away the pain.


 
73 DAGAR KVAAAAAAR!!!!

Kan ni gissa vad jag förvarar i denna?


Two cant keep a secret if one of them is dead.

Ful IG bild på mig från imorse.
 
Ikväll ska jag lägga mig tidigt för är huuur trött som helst! Imorgon slutar jag halv 4 då får jag skynda mig hem och käka sen bär det iväg till backen för att stanna där tills söndag kväll. HUR BRA?! Slänger in nått tidsindtällt inlägg inför helgen också. 

Aldrig sett dig så full förut.

Hahah lol, när DH slutade var det exakt så jag såg på livet.
 
SLUTAR SNART WHEY SKÖNT. SKA GYMMA SEN PACKA FÖR PÅ FREDAG SKA JAG KLARA + MI FAMILLA HYRA STUGA I BYDSILJUM OCH GÖRA BACKARNA OSÄKRA DÄR. OYEAH HEJDÅ.

A man from Argentina.

Tycker den här låten är så himla mysig!

Vi var aldrig kära i varann det bara kändes likadant.

Tumblr_mdwsxrrxru1rrqglzo1_r2_500_large
Är hungrig som en jävla jävel och maten har inte ens påbörjats! för en som bruka äta kl 5 så är kl7 jävligt sent haha!  Ikväll ska det räknas matte för fulla muggar KUL nej inte det minsta. Har ångest över historia uppgiften också, fattar inte ett skit så om någon är ett snille på franskarevolutionen så kan ni ju höra av er haha

I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Alltså.. Jag har bestämt mig för att jag vill börja ladda upp lite videoinlägg för att få mer variation på bloggen. frågan är bara om vad? Jag tänker inte ställa mig och snacka om min dag helt upp och ner för det känns bara wierd. Så ni kan ju komma med lite förslag nu tycker jag! Har ju fått mycket fler läsare så var inte blyga! gogogo kommentera hela bunten av er! öppen för alla förslag, hur crazy dom än är!

Vår sista dans.

 
Här mina vänner, här kan ni se ett exempel på två olika saker med snarlika namn men med två helt olika betydelser. Till vänster ser ni det vidrigaste jag vet, får fan rysningar av att tänka på att ens ta i en sådan eller ännu värre, att någon skulle komma i kontakt med dess mun mot vidret! FYFAN! Till höger däremot, där ser ni den enligt mig, ljuvligaste doften i världen! Det är mina absoluta favorit som jag sorgligt nog ej äger. Den luktar nytvättat mmmmh, kan stå i en tvättstuga i timmar och bara lukta, tänk då hur perfekt denna är för mig, meant to be! ååh..
 
Ta detta inlägg med en nypa salt. Jag är trött.

I dont need you anymore.

Så här säger jag ikväll: Varför träna,plugga, städa eller göra annat bra när man kan se en film och käka BJ? Gjorde klart en idrottsgrej idag så tyckte jag förtjänade en belöning haha. Det är nog mitt bästa pluggtips, att belöna sig själv efteråt. Det behöver inte vara sötsaker, det kan vara annat också, som tex. att ta ett varmt bad, se en film, köpa något fint osv. TESTA det fungerar för mig iaf, för då blir jag motiverad till att plugga!

If i can make a better way.

Följ mig på instagram vettja!  Emeliieohgren
 

Speaking words of wisdoms let it be.

Pillar lite med designen..

Only know you love her when you let her go.

/ursäkta kvallan/
 
Slutar tidigt på måndagar vilket brukar göra dem till träningsdagar. Innan gymmet så gick jag förbi HM en sväng och köpte ett par fina underkläder. Alltid lika kul ju! Hittade även en super fin väska för fyrahundra kronor som jag vill ha och behöver. Får dock se om jag pallar köpa den eller om jag ska spara pengarna och köpa en annan då jag far till Sthlm!

till en annan stad i ett annat land.

snyyggg,
tjulllulu ligger i badet och gamear bubble trubble like a real gamer! Tufft.

Vinterskor på hösten.

Skjortapå idag.
 
Ska fara till Morfar och Mormor för att städa skåp och rensa masssa grejer osv. Så blir kvar där hela dagen tills ikväll då päronen ska släppa av mig på gymmet. Så lär ju inte vara så aktiv på bloggen idag. 

Med flätat hår och leriga kängor.

Kanske låter gott?

Like we where made of papers.

184653_380803708682169_460353392_n_large
 
Finns det någon vänlig själ som är sugen på att internetshoppa från bla. utländska sidor med 98765456789087654567 olika snygga kläder så kan ni hör av er till mig! Är sjukt sugen på att beställa saker från tex. Batoko, VS och Killstarclothing och skulle vara nice att ha någon att dela på frakten med heheh. 

Ett sätt att koppla av.


 
Har suttit i Elins fina rum under en tavla på David Bowie, druckit kaffe och ätit kakor. Bara haft det bra heltenkelt! Fixade hennes blogg lite också i takt till en blandning av elins musik / emelies musik. NICE JU.

to sexy it huuuurt.

alltid lika fin på bild, ellllelerrre♥♥
 
Godmorgon solstrålar! Har just sminkat mig men sitter endå kvar i min pyjamas som består av en stor tshirt med en katt på. fick den av fias papi för längesedan. fint. ska till Elin om någon timma och greja med hennes blogg och prata. 

You take my breath away.

Imorgon vankas trevligheter med en fin vän. Tog bilden från hennes blogg som ni förövrigt hittar HÄR.  Läsvärd med vackra ord och bilder samt mycket väluppdaterad! 

One grain of sand.

 
Syrran bjöd på efterrätt idag. Har nog aldrig smakat något liknande. För en chokladgalning som jag så måste detta vara himelriket alltså! Det är krossad ballerinakladdkaka blandad med philadelphiaost som man sedan gör chokladöverdarg på, mmm känn bara hur det vattnas i munnen! me gusta.

Du var aldrig kär i mig.

Tog mig en eftermiddags kopp  med hemmagjord latte. mmhm ett liv utan kaffe vore inte värt att leva!

RSS 2.0