You think im pretty without any makeup on.

 
Vet att alla bilder är olika former och jätte fult osv men jag saknar sommarn, tror helt ärligt sommaren 2012 var den bästa sommaren jag någonsin haft!

Gave you all i had and you tossed it in the trash.

 
/såhär ser jag ut idag./
 
IDAG ÄR DET FREDAG. Woho känns så sjukt skönt med helg, är sliten som fan! nej  nus ka jag bege mig mot skolan. 

skärp de´h

åååh jag suger. ska byta tillbaka till media. 

How can it be so wrong?

 
Wiho mitt paket med 10 ankle socks från New Body har kommit! Mina sockar blir allt färre och färre samt trasigare och trasigare  så välbehövt kan man lungt säga!
 

Dont bring flowers after im dead.

 
Står och poserar med JBiebs in my room. Satan se fräscha vi är, vad säger ni? Kanske borde vi gifta oss? Jag tror iallafall vi skulle bli lyckliga ihop. och få söta barn. heeh. Nejmen lite önsketänkande får man ju tänka eller hur!? Och dessutom är det bara 146 dagar kvar tills ja får se honom!! GAAAH kommer verkligen inte överleva! Drömde om konserten inatt btw, bästa drömmen jag haft på riktigt länge, brukar ju mest ha dåliga drömmar så vart klad flikka! haha förlåt för att det här inlägget vart ytterst spårat.

Ni behöver inte låtsas, jag vet redan.

gammbild jag tagit. eastern palace.
 
Åh vart superduper sugen på sushi! trots att jag aldrig riktigt har tyckt om det super mycket så blev jag sjukt sugen just nu mmhm. kom och mata mig någon. nomnom. min blogg börjar bli mat/skol blogg huvva booring!

Let me tell you a story about a girl and a boy.

 GE MIG EN KIWI TACK
Nu ska jag ha glosförhör som jag inte kan så därför ska jag tjuvkika på Eline som sitter brevid mig. Sicken tur jag har hehehe!
 

all i want for christmast.

Här är en slarvig bild på min wishlist för julen. Känner att jag har blivit en skitunge som bara önskar sig dyra saker. haha!

Hurry up, we´re dreaming.

 ont i magen.

As long as you love me.

Tumblr_mb3hcrdguw1qg9zhfo1_400_large
Vill ha snö.nu.
Idag slipper jag sista lektionen för att istället gå och se Mu3:ornas projektarbete. KULT! Sedan blir det gymmet med vänner. KULT! Nu blir det historia. MINDRE KULT! Ska börja fota mer till bloggen, jag lovar. den ska bli roligare. a promise is a promise. 

Look forward, dont backward.

Tumblr_mdu1rhf4vi1r5lq1ho1_500_large

Take me back to the summer paradise.

 
/redigerade en bild som jag tog från kanarieöarna/
 
Haloder. Är trött idag! Slutade dock 11 men trots det var jag inte hemma fören 14.30 för stannade kvar på skolan och räknade lite matte tills kl1 och sedan skulle jag hämta tilde från skolan. Alltså ingen intressant dag= inget intressant att skriva om. Hejdoo

...

... Jag är nu den enda som fortfarande är vaken. Den sista av oss somnade kl 8. Nu ska jag se på Desperate Housewifes tills de vaknar. hihi i made it, fränjagärosv.

Every long lost dream.

 
 
3 krigare har stupat, 2 tappra kvarstår. Om 6 timmar beger vi oss mot "hem planeten" igen,
tror ni vi kommer klara oss till dess eller tror ni att även vi slocknar? 

Det är inte som förut.

 
Vi har det bra här i täfteee. Som ni ser. Berättade aldrig vad jag skulle göra här förut så nu ska ni få höra. ehehhehe VI SKA LANA WHOOP. Jag fia natte alva och fanny. whoop heidåp :PPPPPppPPPppPPppP

No one can tell me what to do.

Hemsidans bilder
 
Idag klev jag upp i tid för att fara på Iksu-spa tillsammans med mamma farmor och Linda. Vi började med vattengympa (haha) sedan vart det solrum bastu och bad för att sedan käka lunch. Mycketfintmycketbra.
Drar vidare till Täfteå ikväll för andra roligheter, skriver mer när jag är där. HEJDÅSÅLÄNGE

Love me like you used to do.

 
Helvette vilken morgon ursch! missade 3 bussar och busschauffören stod bara och flinade medan jag fögävs sprang och vinkade med båda armarna. Jävla buss jävlar! Huvva:( 

Dont let me go.

Gick till stan  i regnet från skolan (med två blytunga väskor!!?!) när jag hade slutat idag. Gick till MVG och Köpte då en hårmunk och 2 äpplen. Sen när jag kom fram till gymmet och öppnade väskan för att byta om så insåg jag att jag hade tagit fel väska! I väskan låg det en tjocktröja och läderkeggins + mina löpskor. Vart skit sur för ville ju träna så fick störta ut i regnet igen för att köpa mig en tröja (påbilden) att träna i sedan vare bara att köra i ny tröjan och läder leggins Wheey du äger emelie. Och som grädde på moset så såg jag bussen jag skulle hem med passera mig när jag var ca 5 meter från hållplatsen och hade kubbat som en tok. WHOOPWHOOP life as emelie.

Your name is stuck in my heart.

Har nyss haft idrott, det var teori. Chillpilledill ohyeah. Nu börjar 1 timmes svenska sen är det tack och hej för idag (kl11)!! Hur skönt?!?! Dagens planer blir då: Pumpa sate på gymmet, köpa en hårmunk, hämta syster från skolan, gå ut med hunden och sen fara på TUBEN möte. nuvetnitackochbock.

tjatja bloggen!

ja hej, jag heter Gustav, är sjukt taggad på detta gästinlägg vilket är mitt första så lite sympati önskas... iaf så var Emelie snäll nog att, utan ytterligare strid, ge mig sin dator (sjukt dumt) så därför typ rapear jag hennes blogg.
men alltså seriöst, hur jobbigt är det när lärare är så jävla petiga med typsnitt och stil och styckeindelningar och allt annat jävla shit som ingen bryr sig om? blir så jävulst förbannad för det spelar ju egentligen ingen roll eller hur? aja skit samma, fuck 'em bitches... nej nu ska jag gå på lektion så screw you guys, I'm going home!
 
 

I wanna start something new.

 
 
Okej, från och med nu älskar jag Operah! You go girl ehehehhe

Du bort mina bekymmer suddar.

Tjuvade denna otroligt vackra bild av Ingelas blogg, busigt värre. Ungefär så mycket gillar vi matte, inte alls alltså! Idag hade vi esamble och vi i min grupp har "fantasi - freestyle" dock lite svårt att ta låten seriöst,
men kul vare. Nuär jag hungrig som en varg och vill ha mat. Omni inte har något bättre för er kan ni alltid komma förbi och mata mig.tackpåförhand.

Set fire to our insides just for fun.

Hhahah ååh titta bilden jag hittade på en liten Emelie. Vill rida igen:(

fick en fråga..

Vilken skola går du på?
 
Svar: Jag går Musik på Midgård. Innan det gick jag Media, men bytte till musik för 2veckor sedan eftersom att den inriktningen kändes mer som "jag". :)
 
 

sing a song for me.

instabild
Slutar sent idag. direkt efterskolan skajag pumpa på gymmet helt alone.blir inte hemma fören vid 6 tiden så detta blir förmodligen första och sista inlägget idag. Förattjagärlat. HEJDÅ

How to be brave.

 
Sitter plingar denna underbara låt på min svartvite vän.
Det värker i fingrarna av den och lika så i mina handleder pga dagens idrott, volleyboll.
Haha men sånt är livet. pusspåerskönabönor

Du vet vad som kommer att hända.

 
Skolalalala igen. Var hur trött som helst imorse och det kändes sjukt drygt att gå till skolan. Men som tur var så har vi idrott första lektionen på måndagar vilket innebar att min trötthet försvann i samband med den. Dessutom slutar jag 12.45 idag. HERRE SÅ SKÖNT! ne, måndagar är ganska bra trots allt!
Juste, breaking dawn part2  var huur bra som helst! Rekomenderas superduper starkt mycket osv!

Cry me a river.

 
Ikväll ska jag och massa sköna människor (Hanna,Anja,Julia och Alva) se den omtalade Breaking Down Part2. Jag har stora förväntningar till filme så får hoppas på att dom uppfylls! Nu ska jag se Part1 så att jag får minnet uppfräschat om vad film-serien faktiskt handlar om! haha
 

But you´re stuck in my brain.

Ny header. kändes trevligt med något nytt så gjorde en trekantig liten jävel.

En gång i tiden var du min. Men nu är du bara en dröm.

  
Aj.
Jag hatarhatarhatar att drömma. När det är bra drömmar vaknar man upp och när man inser att det bara var en dröm vill man att den ska vara sann och man vill bara somna om och drömma mer. Men det är då man inte kan somna, och när man väl gör det drömmer man aldrig samma dröm igen. 
När man drömmer något dåligt eller hemskt så vaknar man aldrig. Och när man väl vaknar kan man inte sluta tänka på det och när man somnar om kommer drömmen tillbaka. Igen, igen och igen. 
Ja, jag hatar verkligen att drömma.
 

How could they break those hearts of gold?

Drar och käkar på plaza med mormoråmorfar. mys hihi. 
HERRAH
 

So i think you should run.

"källa: weheartit"
 
Nu när min förbannade astmahosta äntligen har börjat lugna ner sig kan jag sakta men säker börja komma igång med träningen igen! Är så sjukt taggad på att träna, man mår så bra och det är skönt helt enkelt! Ska försöka få med mig Hanna idag på en tur på gymmet, annars blir det nog att jag far själv. Som tur är så är ju Stepin24´s gym utrustade med inbyggd TV i vissa maskiner som kan hålla en ensam gymmare sällskap!:D
 

Är det inte uppenbart?

Budade på dessa äckelsnygga dojjor på tradera. Och gissa vad?
JAG FICK DOM FÖR YNKA 300SPÄNN! Huuur bra som helst ju! wiho!
Dock ska jag byta skosnören på dom..
 
 

im sorry he´s mine.

/nyss/
 
Hängde ju på gamla skolan idag med favoriterna Elin och Fia. Var inte alls lika fartfyllt som det brukade när FD-9B härjade på skolan, nu har ju alla småttingarna till och med fått egna datorer vilket förmodligen har lett till icke händelsefyllda raster för linneaskolan. tråkigt! "På vår tid" sprang vi omkring och skapa kaos, det är så det ska va! Imorgon blir det tillbaks till skolan för ännu en dag med min nya klass. Nu ska jag inte tråka ut er mer, herrah!
 

Lys så länge som du orkar.

 
Har skaffat mig en användare på We♥it, följ mig genom att klicka på bilden.
fattar än så länge nada, haha ovanligt, sidan är ju på engelska-.-
(Om ni undrar varför mitt username ar så slumpat är det för att det står för mitt fullständiga namn)

You and me where meant to be.

 
 
Imorgon är jag ledig jippie! Så jag fia å elin ska besöka linneaskolan och få nostalgikänsla i kroppen. Blir kul att se om de små fd 7orna har blivit stora och få träffa 97orna som nu har tagit över titeln som "9B". Sen kommer vi ju träffa lärarna också hihi. 

Får får får?

svar: nej. får får lamm, hahah gud vad jag är rolig! nu fick ni se mitt humoristiska jag. Fast nej, inte riktigt.
 
Hade svårt att sova inatt, så prövade på den klassiska metoden att räkna får. 
Det var en besvikelse,kom inte ens till 20 får innan jag hittade något annat att tänka på.
Som tex. "vafan får kan väll inte hoppa" och så fick jag fram världens fulaste bild av ett hoppande får i huvudet, och då gick det ju inte precis bättre att sova. Så räkna hoppande får får 1 lyxpären av 5 lyxpären.

How much poison can you swallow?

Här har ni en dagens gif som jag tog för ca 5sek sedan. Har idag gått klädd med en vit transperant skjorta med halsring under (ja den är sne på bilden), vit bandeau och svarta byxor + platåisarna. Som på, gifen fast utan red lips. Vill passa i röda läppar men det gör jag inte så jag får väll drömma lite ibland haha. Det är så fint på vissa! fuskit hihi

My neighbors think im crazy.

/vill ha kaffe. behöver kaffe. NU./
 
Hallåhejsanhejtjatjenatjenixen!
1 lektion kvar att stå ut med, och det är spanska. det är det drygaste som finns eftersom att alla som inte har språk (det är frivilligt) får gå hem varje tisdag kl 2 medan vi med språk slutar 15.40! och då måste vi vänta på bussen som går 16.00 så idag är jag hemma runt 17.00 KUL NEJ: Dessutom får alla utan språk sovmorgon på fredagar medan vi får kämpa oss till skolan och plugga. OCH NI BRYR ER. NEJ DET GÖR NI INTE. Hejdå.
 

dont go with the flow.

 
För nuläget ser mitt öra ut såhär. Jag tycker det är fint iaf, och vissa misstycker...
Ska inte töja jättemycket större utan är ganska så nöjd nu... snart haha.
Hur som helst, har gjort bloggen bredare (äntligen!?) så vad tycks? 

test

 

But im not lonley just cuse you are gone.

 
 
Braåiga låtar<3
 
Slutade 12.45 idag men är fortfarande kvar på skolan och väntar på fia som slutar om 3 min. Dagen idag har varit bra och klassen verkar hur go som helst! Är fortf nervös hur musiklektionerna ska gå eftersom att jag inte hunnit gå någon än, men jag tror det blir kul och jätte bra!

hon är gaaaaaaaaalen.

                                                        
 
imorgon blir min första dag i klass MU1A, är nervös hihi. Men dom bits nog inte, inte jag heller för den delen. så det ska nog gå bra haha. ursch så trött jag är, ovanligt? nej. Nu blir det solsidan och williams lista som omväxling från DH sen väntar sängen. GÖTT. 
 
 

Nu kan du få mig om du vill, ikväll.

 
Loppisen var trevlig och samtidig så fick vi lite välbehövd catch up tid! Vi tog även oss en kopp som
Elins goa mormor bjöd på. Hon sålde kaffe och gobit där hihi. Men loppis skraj som jag är så köpte jag inget, vill bli en loppis/secondhand fyndare men min basillskräck brukar hindra mig så försöker komma över det. Var även på myrorna och röda korset förra veckan men vågade inte köpa något då heller. Dock tog jag steget och provade 3 tröjor!! wiho sakta men säkert går jag framåt. haha vilken mes jag är!

Här kommer natten, kall och underbart lång.

Nu åker jag till stugan för att träffa kusinerna. Var ett tag sedan nu, men det blir nog trevligt. Föresten lite allmän fakta om mig bara..  Jag har inga riktiga (biologiska) kusiner utan jag har 3 "låssas kusiner" . (min fasters killes barn, och min låssas morfars barnbarn) Men det funkar lika bra det, men har inte gett upp hoppet än, hoppas fortfarande på att få en litenliten kusin!;)
hihi hittade en bild från 2006 på mina 2 kusiner jag ska träffa nu,
hoppas dom inte läser min blogg för då blir dom nog inte jätteglad!

Drar på loppis med Elin..

..Mer än så hinner jag inte skriva, herra!


i think you need a new one.

Har inte gjort mycket alls idag, har fortfarande skithosta så är helt slut! Har iaf gått lös på sminket och resultatet tänkte jag fota men vart lat så ni får en gif hihi min blogg är tråkig men ni lever ju ändå så!
 

Jag vaknar upp imorn och ser att allting var en lögn.

1. Jag har sjuka fobier för att ta i sträva handukar, folk som biter på klädesplagg/handukar och doften av passionsfrukt.
 
2. jag har otroligt fula öron vilket gör att jag är fuktansvärt ful i uppsatt, ex stram hästsvans.
 
 
3. Jag tar 4 olika mediciner för min astma.
 
4. Jag faller för killar med bruna ögon, det är såå snyggt! tjejer med bruna ögon är jag alltid avundsjuk på för att jag själv vill ha det.
 
5. Jag är exakt 151,7cm lång.
 
6. Jag har haft 2 katter en kanin och en hund sammanlagt. 
 
7. Jag har ett födelsemärke mitt i min vänstra handflata.
 
8. Jag skriver som en groda. nejmen ärligt jag skrev fulare än alla killar i min förra klass vilket bevisar en hel del.. haha
 
9. Jag heter Öhgren i efternamn men i skolregistret och pass osv. står det alltid Ögren. vilket stör mig nått så jävulskt, vetinte varför men så äre.
 
10. Det skönaste sättet att sitta på är så här v. sitter alltid så.
(obs bild från 7an)

Så som du säger att du gör.

 
 v
Fortfarande sjukis så var tvungen att tacka nej till en himlarns trevlig bastukväll. Attans!
Ska stanna i soffan och titta på xfactor istället. Jag hejjar på gulliga Awa hihihii

dingdingding du betyder allting.

Ni får en bild på den snyggaste/sexigaste/sötaste/finaste människan i hela världen. Snällt va?
 
Japp nu vart det som det blev och det som blev blev musik.
Så på måndag börjar jag musik med inrikting sång(?!wtf)
Det blir som en ny start och jag får en ny mattelärare på köpet
vilket innebär att jag kanske faktiskt kan börja förstå vad läraren
överhuvudtaget säger! haha Nejmen det blir spännande kul och ledsamt!

and you watch it from behind.

 

Please stay with me.

 /försök att ignorera att min näsa ser ut som kebnekajse eller liknande/
 
Jaa, jag vet att jag bara snackar om musik/media och vad jag ska välja men just nu är det typ det ändå som befinner ssig i mina tankar för tillfälellet. Ska kravla mig till till SYVEN kl 3 idag trots att jag är sjuk och då ska det vara bestämt. Så om det inte blir några omständigheter så ska jag nog gå musik.Blir säkert kul och jätte bra, men kommer sakna mina vänner från mediaklassen som fan så detkänns ledsamt som sjutton att lämna dom..:( 

Rödtott.

Ser ut som att jag är readhead men nej det är jag inte alls det.
 

If i was your girlfriend.

 
 
Letar och letar men hur fan ska man få tag i den innan den kommer till sverige
och alla redan luktar girlfriend på långa vägar! Får heltenkelt gulla med pappa
om han kan söka under hans kommande jobbresor haha! Hoppashoppas!

Cover your eyes tonight.

Just nu lutar det mot musik. har exakt 24h på mig att bestämma mig nu.
jag hatarhatarhatar att bestämma mig! Huvva så jobbigt! Skönt vare när
man var en liten parvel och föräldrarna tog alla beslut åt en! hahah
 
 
 
ååh hahahah 2005/2006 eller närfan det var<3<3
 

För dom som höjde standarden.

 
Vill ha nya platåskor, mina är så nerslitna:( 
ska försöka hitta några att beställa från internet,
titta bara på dessa gudagåvor!

Jag plockar stim varje dag.

   
Eloisa Sweater
 
 
                       '
 
 
 
 
                                       Ååh justnu vill jag internetshoppa massvist
                                       med massa fina mysiga tjocktröjor som man
                                       kan gömma sig i nu när kylan börjar komma!
 
 

Din kropp den rubbar min balans.

OM MITT VAL NEDAN, BYTA ELLER INTE?
 
Var och testade på musik idag, såklart skämde jag ut mig själv pga min förjävliga förkylningsastma och hostade som ett as, Jag var tvungen att gå ut från lektionen hela tiden. Har inte haft problem med förkylningsastma på länge men just idag så skulle det såklart komma! var iaf tvungen att fara hem så hann bara vara med på 2 lektioner i princip. För övrigt verkade klassen go och musik verkar ju såklart kul (hann vara med på musiklektionen) men det som känns jobbigt är att byta klass, liksom få allt jag hunnit göra hitills bortkastat och börja om på nytt igen, då alla känner varandra förutom jag som inte känner någon. Alla var verkligen hur duktiga som helst så frågan är ju om jag överhuvudtaget platsar, haha.. Så just nu är jag osäker på vad jag väljer, har tills på fredag på mig att bestämma mig så får se hur det blir, just nu vill jag gå båda. haha
 

Ringing in my head, when you broke my chest.

Står inför ännu ett svårt val..
 wihoo! ska få testa musik imorgon fram tills fredag VILKET BETYDER ATT JAG FÅR BYTA OM JAG VILL! 
Vet dock inte hur jag ska göra, har faktiskt börjat gilla media och kommer sakna klassen framför allt Alva Hanna och Julia! Men samtidigt så vet jag att musik skulle vara så himla kul! Ursch jag hatar att välja, väljer alltid fel eller kan aldrig bestämma mig! Nån som har någon super idé om hur jag ska göra kan ju sända en liten kommentar! 
Blir iaf MU1A om jag väljer musik. 

And swim until you cant stand.

Resan till Övik med mi madre var jättemysig trots allt krångel med tåg! Jag shoppade 2 tröjor 1 mascara och ett par träningsbyxor och mamma hittade också massa fint. Tog dock inte många bilder men frullen var som i himmelriket mmmhm! 
 
 

Crying out your name.

 
Har pimpat mitt rum lite extra så att väggarna ska bli fina. Fick JB tidningen av mormor och vart så överväldigad så ba körde på! Nu är mitt rum Bieber-fierat och vackört! Har även ändrat formen på min fotovägg. Nu är rummet ett rum alá emelie och det känns toppen! Idag är jag dessutom ledig pga att skolan har utvecklingssamtal så ligger i sängen med plutten och bara tar det lungt innan jag ska ta tag i plugget. MYSIG TISDAG 

GE MIG DEN HÄR TIDNINGEN!

DEN FINNS I SVERIGE WIHO SKA LETA I VARENDA BUTIK! VET NI VARS DEN FINNS KOMMENTERA!

Jag ligger gömd under löven.

Plugg idag. Skola imorgon. Man vill helst  ligga i sängen och bara ligga där och inte göra sådant som måste göras. Bara göra det man vill och glömma alla måsten. Att glömma allt som är tråkigt och dåligt. Vore inte det skönt? Skönt att bara få glömma och minnas och slippa alla måsten.
 
Är såååå less på historia och epoker att jag är beredd att skänka
bort DH i 1 HEL VECKA för att slippa det! Och då är det illa!
Gårdagens middag mmhm
 
 
- Okej ingen röd tråd i detta inlägg känner jag men whatever lite slumpad får man väll ändå vara ibland?-
 

You`re so sexy jao.

    
    

Jag tror mitt hjärta blöder.

SAKNAR MITT LÅNGA HÅR:(
määäh:(((((

Vem lämnade vem, jag är inte över dig än.

 
GUUUUD SÅ JÄVLA SKÖN OCH BRA GODNATT

Allt hänger på en skör tråd.

Idag blir det en lugn dag med datorn och förhoppningsvist lite plugg i sillviken. På morgonen har jag och småtjejorna  ritat döskallar. nu vet ni. Fick en fråga om vad balsammetoden var förnågot och det är en metod då man ska få håret i bättre skick och eftersom att schampoo sliter ut håret så skippar man det och använder sig utav olika balsams som inte innehåller mineraloljor och sillikoner. Då kommer balsamet att kunna göra håret rent utan schampoo och ditt hår blir lent och fint, speciellt om du har lockigt hår! 

 
 
Instagrambilder

När allting blivit svart.

 
Tog en spontat gitarrkurs idag (GRATISÄRGOTT) med Fia å Natte. Kult nu kan man spela melodispel och läsa någolunda noter hahah. yä pz 
 

RSS 2.0