i`m not ready to make it nice.

Slutade 11.30 idag. så sköönt! så jag och johanna tog en promenad med vovven min och sen vart det våffel kalas hemma hos henne. Kameran fick såklart följa så bilder kommer later. ikväll blir det träning. har inte tränat på länge så det känns sjukt awsome! puss på er


bjuder på en ful oredigerad bild.

How long can it take until you get into the same place again?



Är i skolan nu så det här är ett tidsinställt inlägg.. Jag har inget att säga så ha de bra
pz /as.tuff.brud_96 @ apb

Everything`s gonna be allright.

Idag kl 00.00 så släpptes den här låten på Itunes for the first time!
Far East Movement feat Justin Bieber. Jag tycker den är bra, allt som har med justin att göra brukar alltid lyckas enligt min åsikt iallafall så jag är inte så förvånad!;) Kan knappt vänta tills justins nya album släpps!! men tills dess så blir det denna låt som gäller och som även just nu står på repeat.

Klicka på bilden för att lyssna på låten!


Jag kan dig ut och innantill.

Nu börjar nedräkningen! 6dagar kvar tills flyget går till Spanien och 5dagar till vi flyger till Sthlm! Ååh vad jag längtar efter värmen!!


Impossible is dont excist.





Tycker dom har rätt mycket snyggt på Urban Outfitters!


From the window to the wall, this club is jumpin from them all.


Förgyller dagen med en kiwi till mellis. mm. gillas!


Is she in the bathroom or is she smooking up side?




Ganska så nöjd är jag nu när madre har tagit hem ipaden från jobbet över helgen. Den underbara uppfinningen har fått vara mitt umgänge ända tills idag. De dagarna jag har varit sjuk så har jag sätt alla Big brother avsnitt på den och nu är jag fast. Helt sjukt är iprincip beroende av programmet nu! haha grymt är det iaf!

 


Just gonna stand there and hear me cry?

Fick en kommentar från "Emmy" som undrade vars jag klippte mig, vars det ligger och hur mycket det kostade. Svaret kommer här:

Jag klippte mig på studio88 som ligger i stan på rådhusesplanaden mittemot mecka ungefär. När jag var där så klippte jag topparna, slingade håret och så la dom i någon special grejs som gjorde att håret inte skulle bli gult/guldigt och det tillsammans gick på 1360 kr. Dom var verkligen jätte bra och supertrevliga där, samt så fick man hur mycket kaffe/espresso/latte osvosv. som man ville helt gratis så det var också ett stort plus! Så gå dit nästa gång du klipper dej för det är verkligen awsome!:)

Do it like a bitch should do.



Du È La Go.



Här har ni Fia Mattsson. Hon Poserar hårt.


And this is what i do, i take care of you.









Ungefär så som på bilderna såg våran fredagkväll ut, alltså resultat as gryyymt! Fast min kväll slutade däremot inte så bra. Blev sjuk och fick ta en taxi hem och kan ni gissa vad jag hade fått? Magsjuka! fyfan vilken fruktansvärd sjukdom alltså, borde inte få finnas ens! Men nu mår jag iallafall bättre och har bara lite feber:)





Broken dreams.

Är sjuk så orkar inte blogga idag. Förlåt bilderna kommer förmodligen imorgon


I dont see nobody else, i see my self cuse im looking at the mirror on the wall.

Ikväll blire GirlNight at mias place på haga! Kommer bli jätte trevligt med några utav mina bästa tjejkompisar + god middag, kan det bli bättre? Nej tror inte det! Bilder från kvällen kommer imorgon. Tills dess får ni några dagens outfit bilder.




It is that look in your eyes, you looking for something dumb to do.

Före: (förlåt för att mitt hår ser så jävla skabb och äckligt ut)


Efter:




Vart nöjd! vad tycker ni?:)

Hands up and touch the sky.

Nu har jag suttit hos frisören från kl 09.00 tills 12.30. är jätte nöjd, studio8 rekommenderas starkt dom var grymt duktiga där! Resultatet får ni se alldels strax! Tills dess bjuder jag på min törra spotify som skulle behöva lite på fyllning.. new
                                                   KLICKA                         

Give me more.



    





Vill ha så mycket just nuu..


Vart en millimeter från att dö.


Sitter med mamma och vi har just tagit oss en kopp. mm.
Nu ska jag plugga spanska utan spanska bok för den har gått och gömt sig. JÄTTEBRA EMELIE. PROV NÄSTA VECKA OCH BOKEN VILL LEKA KURRAGÖMMA. ASBRA. VERKLIGEN. ne inte precis. Imorgon väntar frisören kl 9 på morgonen så byebye sovmorgon:(  jag är ledig då pga. att det är en grym dag som kallas röbäcks dagen, vet typ inte vad det är men det är likamed att jag får vara ledig iaf. JIPPIE!

Ha en awsome kväll peeps.

Jag fick sluta tidigt idag så firar det med en marabou



Your daddy used to be a drug dealer, why? i dont know.



Ska ta tag i mitt skabbiga hår och slinga det! sedan ska jag också bry mig om att fixa det på dagarna, nu förtiden blir det mest att jag borstar igenom det och inget mer. Ibland sätter jag upp det i en slarvig toffs och ibland blir det mössa! Nu jäklar håret ska du bli fint igen!

I have nothing to live for, it looks like nothings gonna come my way.

Tjenare fetton idag är det fet tisdag så dagens fett blev en semla från daddy och en snickerskaka på cafèstation som klara var snäll och bjöd mig på eftersom att min blånbok pekar mot cero just nu.. haha trevligt var det  iallafall:) nu väntar matteboken egentligen på mig men glömde den i klaras väska så denna kväll blir det latning framför tvn antar jag.. SKÖNT!


HAHAHAH

news.

har skaffat lite nytt i garderoben. ljust och fräscht inför sommarn och utlands resan som det nu bara är 13dagar kvar tills! känns sjukt grymt!

Whatever you want shawty i give it to you.


                                                 
                                                Tjenare kexen står ni här och smular?;););)

Inleder inlägget med en oerhört gammal men go raggnings replik.
Idag är det den 20de Februari vilket inebär 2 saker. Nummer 1, Mormor fyller år. Nummer 2, Mormor blir TVKÄNDIS och första avsnittet utav halv 8 hos mig som mormor nu ska delta i visas på tv idag (PREMIER FFS) så det får ni inte missa på 4an 19.30! :D Hur som helst, dessa 2 händelser gör att jag missar handbollsträningen igen:( så dagens motion fick bli när jag attakerade min stackars vän Fia och sprang rakt på`na och putta ner stackarn i en snöhög. sorry for that my friend! hahaha..

FÖRLÅT FÖR OTROLIGT RÖRIGT OCH FLUMMIGT INLÄGG!


Tonight will be the night i fall for you over again, dont make me change my mind.

Sitter och nöter på kayboarden igen. denna gång är det Grayson Chance verion utav paparazzi som står på att göra listan.. blir en liten utmaning men det är bara kul! önska mig good luck!:D


You act that you are real but i know that you are fake.

SVAR PÅ TAL.

Här är en kommentar jag fick under inlägget "swag so mean."

Svar:  Ja jag vet vad swag betyder och ja meningen låter väll kanske inte helt korrekt men sanningen är faktiskt att SWAG SO MEAN är en låt titel. så om du ska klaga på min engelska blev du just ägd. jag klagar på din musiksmak eftersom att du inte verkar ha någon koll alls på bra musik. Kommentera med hela ditt namn nästa gång så slippet jag söka rätt på det, vet vem det är men tar inte upp det på bloggen.. KRAAAM:))))

Blir iriterrad på folk som tror att dom vet allt..


På gatan där jag bor.

Så här ser det ut i mitt hus. till viss del vill säga. hade inget att göra så
spenderade lite tid med kameran och det slutade så här..




Swag so mean.

Jag måste se Justin bieber den 12 augusti då han kommer till Sverige. Blir fan förkrossad annars! Jag MÅSTE se han


Boy when i looking at you.

Min uppväxt verkar då iaf ha varit jävligt Awsome eftersom att jag gjorde som på bilden hela tiden. Haha gjorde det verkligen jämt!!


Lay down your money and you play your part, everybody`s got a hungry heart.

Okej, nu skriver säkert 99% utav alla bloggare - "idag är det allahjärtans dag". och nu tar jag del utav de 99% jag med, eftersom att jag även hör till den trasgiska mängden som skriver facebook statusar som brukar låta ungefär så här: - är foreveralone på allahjärtans dag, får tillbringa dagen ensam med mitt kylskåp, buhuuu:( (osvosv. (inte för att jag har skrivit någon status men det stämmer jävligt bra in på hur jag ser det hela) Men Jag tycker också att det är jävligt trist att inte ha någon att pussa på och ge gelèhjärtan till (haha) och hade mer än gärna haft det. Men egentligen så spelar det ju ingen roll eftersom att man fortfarande har folk man tycker om, så fuck relationships och bry er om era kära föräldrar och vänner.
YOU ARE SINGLE AND FREE LIVE YOUR LIFE osvosv.



Fast ååh vill trots allt ha någon att ge gelehjärtan till..:]
Tumblr_lzdjgffrhu1qg0gmqo1_500_large
420759_2442456515654_1679077283_1587564_44824468_n_largeTumblr_lz7jrwqxf71qjifsko1_500_largeTumblr_lzbo40pgux1qjv05fo1_500_large


Människans bästa vän.

Människans bästa vän går på fyra ben.
Här har ni ett exempel på det.
Min lilla gulliga staff Winston är ganska så älskvärd!









Älskar min lilla vovve!

Look for the girl with the broken smile, ask her if she wants to stay a while.

Hej världen jag lever. Och det tänker jag fortsätta att göra.
nu vet ni


I guess i keep talking to my self.

Här har ni min älskade syster.
Hon är underbar, jag älskar henne.
såå enjoy!



You can read all about it.





Vart inget lan igår. istället kom natte fia och klara över och såg på melodifestivalen + scooby do filmen och åt 1kg godis. mmm. Idag blire bio med farsan och lillsystern. mästerkatten blire. nice.

BTW. var nyss ute och fota med vovven och syrran. bilder comming soon.

Det som inte fick ske har redan skett.

Goddag alla snyggingar!
Kvällens planer blir att Fia och natte kommer hit och myser samt sover här. Ska typ leka gamers och lira tungt. Får se. Bilder kommer iaf sen<3


I like it in the city.

Ikväll har jag först varit hemma och gjort absolut nada. Lite senare kom Elin hit en liten stund och vi satt mest och snacka lite girltalk. Har saknat henne så jävulskt!


I hear the angels talking, im a dead man walking.


Slumpad bild på älskling

Sitter och pillar naveln på engelskan med Natte å Fia.
mums ska skriva om kängerur. idag är det fredag. jippie!
värt inlägg osvosv.


We can start a univers with our heartbeats tonight.



Åh så bra!
 K Ä R L E K ♥ ♥


I want us to be togheter and if you feel it to tell me no one would treath you better.




Nu har jag bestämt mig.
jag har i hela mitt liv velat kunna spela gitarr men har alltid haft problem med att ta
akorden för att jag har så korta fingrar så jag har alltid gett upp direkt. Men nu
jävlar ska jag lära mig When i held ya på gitarr bara för att låten är så jävla bra
och att det låter fucked up om man bara spelar på keyboard osv.  Så nu jävlars
bananer ska jag rocka (eller ja försöka spela) och nu ska jagh inte ge upp!

Hahah guuud! wish me good luck! det lär behövas!

Stuck in the moment.


Nomnom

Ojojoj! fail!
tidsinställda inlägget kom aldrig upp igår!
jag ställer om det så att den kommer
någongång ikväll istället.


come and get me tiger.



Hej där alla underbara♥
Nu bär det iväg till handbolls träningen, den slutar halv 9 så hinner nog inte blogga då,
dock slänger jag in ett tidsinställt runt 8 tiden.. Imorgon är det ju nationella prov i svenska
(igen) så det blir sängen tidigt för mig idag.


If you ever forget how mutch you really are meant to me, everyday i will remind you.




Med ny kepsen på för ynka 30kr och mascaran för 170 så är jag ready for kanarieöarna om 27 dagar!
fast nu ekar plånboken rätt hyfsat tom haha, men jag klarar mig ett tag till iallafall!;) Kunde ju inte låta
bli att köpa kepsen eftersom att den var så grymt prisvärd! inte den snyggaste dock men helt ok faktiskt.
mascaran behövdes dessutom eftersom att dom jag har nu är totalt värdelösa på mina fransar haha! fan vad jag babblar ingen bryr sig förmodligen ett piss om det som står ovan men whatever!:)



How long can it take until you get into the same place again?



så här såg man ut idag då.. är så sjuuukt less på min garderob att jag bara dör! vill ärligt byta ut allt! Men då har man ju såklart oturen att födas pank och då får man väll leva med det också. Nu ska jag inte va negativ, fick ju faktiskt sluta 12 idag så drog på stan med ett gäng sköna brudar. Häärligt vare!

vad var det som du sa till mig när vi hade sex?

Ååh just nu är statistiken på bloggen botten!
vad ska jag göra för att få fler läsare?
WHAT DO YOU WANT?;)

Omröstningen Vad vill ni läsa om på min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!


Dont let me go.

Har sett Wallander i sängen, den var rätt bra haha tönten i mig tog över;) nej nu ska jag sova. Sov sött alla läsare <3


i will be your guardian when all is crumbling, I`ll steady your hand.





haters gonna hate lovers gonna love.




En dum ide var det att gå ut och fota i typ 25- men lite smått kul ändå..

Ingen aning om vad fan som hände med bilden! den var grymt skarp
 på datorn men såfort jag laddade upp den på bloggen så blev den kaos
 och oskarp! måste nog bero på att jag befinner mig mitt ute i ingenstans
 haha yes you name it, sillviken. Ska mysa runt här ikväll och övernattning
 blir det också. bilder kommer imorgon kväll..


Ska vi göra nånting äckligt baby?

Längtar bokstavligen ihjäääl mig! Kan knappt vänta! Sick


Inspo.


Saboskirt.com



runawaydreamz.com

weheartit


Men när du strippar och klär av dej är det samma grej, samma grej.





ursch fucked up bilder..
men så här såg man ut idag då:


byxor - gina tricot
tröja - monki
örhänge/halsband - glitter


RSS 2.0