Lost in confusion like an illusion.

 
Är igång med att lära mig denna underbara fina låten på min lilla keyboard. Blir lika berörd av den varje gång jag lyssnar på den. Han har ju skrivit den till Selena, jag hoppas verkligen att det löser sig mellan dem för hans skull!

I want this to last.

 
Svängde förbi BIKBOK lite spontant medan jag väntade på bussen hem. Lyckades då fynda 2 fina linnen, 2 för 99 så det kändes sjukt värt! Tänk bara hur fint det vita kommer att bli på sommaren när man är brun, längtar efter värme!

Put a smile on your face.

Insåg att datorn även kan vara till nytta på gymmet...
 
Slutade 12 idag så jag Hanna och Anja käkade på skolan och sedan drog vi till gymmet, Sprang 8km. Det var bara bajs på tvn så jag  gjorde på mitt egna lilla sätt! haha gick typ ändå bra, dock måste jag berätta att avsnittet DH jag såg på löpbandet var det allra sista:(:( Måste hitta en ny serie att se nu, tänkte se Gossip Girl men eftersom att Julia spoilade slutet så vetjaginte, Dumjulle:( 

Shine bright like you´re laying in the snow.

 
 

Kommer du ihåg det än?

 
åh sitter och ser en supergullig film som man måste se helt enkelt!
Det regnar köttbullar! Ni kan se den helt gratis och bra på denna länk! doitdoitdoitdoit!

Vad fina ni är idag!

Klicka gärna på annonsen längst upp, vore suuper gulligt av er!
Det är inget virus eller liknande bara reklam för ett dunderbra schampoo! KLICKAA SÅ BLIR JAG GLAD

There´s nothing like you and me.

Kan ni gissa vilken som är min?;););)
 
Idag är det Tisdag. Jag haaaaatar Tisdagar pga att alla lektioner är tråkiga och vi slutar sent. Dagens höjdpunkt vart då alltså att fara och gymma med tjejerna efter skolan! Dock hade jag glömt hörlurar men det funkade ändå, fast sjukt tråkigt om man ska löpa/crosstrainer utan dem så körde mest rumpa/rygg/mage/armar idag. Hoppas ni antecknar. haha ha det bra för nu ska jag leva livet med en latte CIAO DÅ BITCHASOS

Cause the fame, and the money, and the girl will drive you crazy.

 
ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA BRAAAA JAG DÖÖR OMGOMGOGMGOGMGOMG REPEAT I LURARNA RESTEN AV ÅRET CHECK!

hejsan svejsan

TJOOOO kompisar!!!!! amanda här vettni, KOLLA MIN BLOGG: http://amandaegervall.blogg.se 
Vi har matte just nu och ska få tillbaka provet ÅHNEEEJJJJ kommer dööö :SSS (SKOJA FICK FAN D) hihi hejsansvejsan kramizarrr
puss
 
vackra <33333
 

En liten ros med ett hål i sin själ.

Hade på mig väääärldens skönaste byxor idag. Helt seriöst, om man tycker dr.denim är sköna så kan man aldrig ha burit dessa! Hahah lätt mina favoriter en kall och tråkig Måndag som denna!

The end has no end.

Såhär craaazy blev mitt hår av en promenad i snöslaskregnet!
Haha tror det är dax för en riktig "hair care" dusch eftersom att mitt hår ser så
slitet och torrt ut för tillfället. Vilket ni mest troligt redan lagt märket till på dessa bilder.

Gud har straffat mig...

 
ALLTSÅ VADFAAAAN?!?! min älskade mobil gick i tusenbitar idag 01/28 - 2013. Är man klantig eller?! hade ätit en macka i sängen och ställde fatet på nattduksbordet och mobilen på fatet. ca 15 min senare så hör jag en krasch och fatet låg på golvet med glassplitter överallt, - Ojdå tänkte jag, sen när jag märkte min älskilng låg under den största glasskärvan så insåg jag att gud måste ha straffat mig, WHY WHY:(

Best thing that i found.

 
Snodde dessa bilder från Fia från i Lördags då vi firade Jonkis. FINT. 

This is where i belong.

 
 
GAAH 87DAGAR KVAR! OCH 2 DAGAR KVAR TILLS BELIEVE ACOUSTIC SLÄPPS!!!

Vill du ha allt du vill?

Tumblr_me1v2zeaqs1rog6szo1_500_large
Idag ska jag hänga med Agnes. Får se vad vi hittar på för kuligt!
Nu ska jag käka onyttigheter till lunch och försöka slita mig från sängen.
 

Wanna keep us in the dark.


 
Middagen igår med mina underbara vänner var mysig och superbra heltenkelt. 
Var kul att få röbäcksgänget samlade och catcha upp sådant som missats.
Idag vart det ännu en middag men denna gång tvärs över gatan hos Johanna
som fyllde "sweet sixteen" grattigrattis än en gång till dig bruttis!♥
 

You´re perfect for me.

/såhär ser då jag ut idag./
 
Drar till stan med Klara för att hitta en födelsedagspresent till födelsedagsbarnet Johanna!  Grattis till dig min kära vän!<3 Gårdagen var supermysig visar bilder sen hejdo.

If the sky was falling.

Tog mig en PW med min tuffa vovve imorse. var skönt frös inte alls faktiskt. Sedan tog jag ett bad medan jag tittade på lite DH, nu ska jag fara å handla käk tills ikväll då jag ska bjuda några bruds på middag. blirfinfint.

Watch me change your mind.

 
Hittade en halv dippåse och blev så fruktansvärt sugen på chips å dipp! Vi hade inga chips. Ingen gräddfil heller för den delen.. Så jag tog saken i egna händer (SOM I DENNA LÅT) och skar några morötter och blandade dip på filmjölk och turkisk yoghurt. Det vart faktiskt riktigt gott, kanske ska ta patent på detta.... herregud vad mina inlägg under den senaste tiden har varit så galna och småironiska! Men det är väll så jag är för tillfället. Nu ska jag fira den tidiga helgen med min dipp mina morötter min favorit serie och världens största vattenglas! hadetbäst
 

Vi springer i flock

 
En liten fjortis räddade just mitt hår! Halleluljah moments!

Det är för tungt att andas tankar kan inte sansas.

 
     
 

She´s dancing with another man.

 
Imorgon har jag 1 lektion + sovmorgon + att jag får heeelg. Känns så himla skönt med kortvecka så att jag bara vill skrika! Idag har jag haft nytröjan på mig och druckit förmodligen flera liter kaffe (Latte,snabbkaffe, bryggkaffe, flera ggr om) GÖÖTT! Måste skypea med Josef och Alvur så att vi kan planera morgondagens redovising, är nervös som vanligt haha.
 

Säg vart är du nånstans?

 
Hahah ursch vad har jag för familj ens... Klicka här 
Goding<3<3<3<3

One grain of sand.



 
Skriver inte hej för det är mainstream. Har glömt min kamera hos fia vilket innebär att inga foton kommer. Har ändå inget intressant att skriva, eller jo köpte en eftersuktad (heterdetså?) tröja och blev kalasglá när den fanns i min storlek vilket den ej funnits i förut.

Arbetar på desigenen

.. Därför ser det ut som kaos för tillfället.

Men jag säger så här, du brister du bär.


We can take it slow.

Ska på bio och se Sune i Grekland med syrran snart hihhiihi. Sedan ska jag käka på droskan med massa godingar från familjen. Hade tänkt att dra på gymmet men måste plugga matte istället så ska nog dit imorgon, då kan jag dessutom tvinga dit Hanna som träningskompis! wheey.

No matter where you are.

Klev upp för ett tag sedan och åt en gojävla frulle som bestod av frukt i massor samt en stor klick nutella. Gott var det. Idag kände jag för att ligga i sängen och bara njuta innan måndagen kommer igen. Har matteprov på tisdag och jag kommer dö:( begrav mig med mina bieberparfymer så att jag åtminstone kan lukta gott i mitt kommande liv. tack på förhand hörrni! hahahha åh.

She ran away in her sleep.

Är hemma. vill inte sova ensam i min säng. känns inge kul. vet inte vrf men hatar att sova själv,men bara ibland. vissa dagar mer än andra. Försökte övertala papputt att bära över min sovande syster till min säng men icket. och vovven hatar mig så han stack snabbt som blixten. fan får somna till en film istället!

Den här går ut till våra saknade vänner.


 
Idag var det en chilpill dag.
Åt tacos även till middag men denna gång var det hos Fisen. WHOOP
Nu drar vi på fest hejdå. ha det gött

Save the world tonight.

Egade mig lite idag med min mobilkamera. Nu ska jag gå och äta tacos och livet äger för att det är heeelg! Senare idag ska jag träffa mina tjejor och plugga matte. Har faktiskt inget speciellt kul att uppdatera er om och min taco väntar på mig varm å gó så herrah.

Shine bright tonight.

Ska vara med dessa fina bruds ikväll. Kvällen blir nog fina fisken alltså!

Jag vill om du vågar.

Idag är det fredag fick låna frökens sjal för hon tyckte jag såg frusen ut hihihihihi. snällt. Hoppas vi får sluta tidigt idag. Jag och Julle ska på stan. Jag är high on life för idag är det Freeeeeeedag!

Throw a stranger an unexpected smile.

Denna bild uttrycker mitt humör just nu. Trött glad hyper.
 
jag känner mig glad som fan. Gjorde en bra/kul/oväntad sak igår, de var nice. hihi är så jävla mysterious woman ibland.  Taggar att träffa Fia imorgon. har inte träffat henne på huuur länge som helst känns det som! Slutar dessutom 12 yeeh.

Varför har någon lagt ut en bild på mig från mitt gym för?

Tumblr_lxjkotr0y11rn1utlo1_500_large
Drar på gymmet efter skolan med hanna och anja, vi ska göra precis som på bilden. yoloswag

Take me to landfill.

Åh kom till skolan 08.00, insåg sedan att jag började 09.40! Så nu sitter jag här i min ensamhet med DH som mitt ända sällskap, Håller fingrarna korsade för idag ska jag ansöka om ledighet inför 23-24april. Inför Justins konsert. om jag inte får ledigt åker jag självklart ändå men lär ju inte få lärarna på min sida isånnafall...
 

All around the world.

 
 
 fulis jag är från idag♥♥
 
Följde Amandas råd med att snooze:a från 04.30 till 05.30 till 06.00 till 06.15 till 06.30. Och fyfan, aldrig mer säger jag! Kunde knappt ta mig upp ur sängen, var som ett vrak haha! slutade dessutom typ 4 idag vilket sög och sen när jag kom hem vart det plugg direkt sen städa rummet. Nu blir det film i sängen vilket känns otroligt jävla äckel skönt! HAR NI NÅGOT BRA FILMTIPS SOM INTE ÄR FANTASY SKRIVSKRIVSKRIV TILL MIG! 

side by side.

/Idag bjuds det på två fruktansvärt fula bilder på en sjuk emelie från nyårsafton/
 
Körde värsta grymma träningen idag på gymmet tillsammans med Hanna. Det känns mest i rumpa och ben och känslan av träningsvärk är ju faktiskt rätt härlig ändå så klagar inte! ikväll tänkte jag somna riktigt tidigt, vid 8 eller något men fick för mig att leka lite i några musikinspelnings program så det blev inte alls som planerat.. Får väll lägga mig tidigt imorgon istället, är ju så skönt att vakna upp totalt utvilad!
 

I can save you now.

Tog en liten picknick på bakgården med syrran idag. mysigt var det dock var det bara syrran som åt för vi gjorde detta främst för att jag skulle få bilder till ett skolprojekt som vi håller på med ahah.. KLICKA HÄR så ser ni vad vi håller på med. Hahah ni får ta bloggen med en nypa salt eftersom att den inte är speciellt seriös utan mest åt det komiska hållet...
 

The sea of love.

 
Har drömt om denna människa 2 nätter på raken nu. Världens bästa drömmar någonsin ska ni vet! (förutom den delen då jag var tvungen att fly från människor utklädda till djur med stor huvuden för att få träffa jb, det var bara hemskt...) hahah... Idag är den exakt 100 DAGAR KVAR! JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG ÅÅÅH! Så jävla sjukt att jag inte kan förstå det själv!

Tiny little bows.

Vart lite ändrade planer så drog och gymmade nu på kvällskvisten istället, var hur skönt som helst kändes så himla easy på löpbandet. Ibland går det tungt och det suger att löpa men ibland känns det som att man flyger fram och fyfan så nice det är då! hahaha nu ska jag ha Toy story maraton för mig själv, Kan inte annat än älska dessa gudagåvor i form av film!

when im gone.

 

Herrgud killen ser ut att vara runt 11, sjukt duktig!


för innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar..

Planerna för dagen ser ungefär ut så här:

keep on going boy.

(ni får ursäkta mina fruktansvärda naglar, de ska bli ompysslade ikväll!)
 
Gud så skönt med helg! Vart så lycklig så jag fick för mig att jag skulle köpa något till mig själv som luktade gott. Vilket ni ser resultatet av på bilden. "Kanske låter gott?"

i know you´re better then this.

Tog mig en jävel sådär efter gymmet.(gnutta sarkasm där, roligt emelie) gött vare. trots att jag inte är största fanet av Cola, (eller läsk överhuvudtaget, förutom julmust då<3<3) så varen kall å go som fan! btw så vare smockat på gymmet och alla löpband var upptagna, även alla crosstrainers:( Lyckades dock få tag i en crosstrainer de sista 20minutrarna wheey.

Det här är vad dom säger.

MÅSTE FOTA TILL MEDIA PROJEKTET INNAN DET BLIR MÖRKT ANNARS ÄR DET KÖÖÖÖRT!

When im awake.

 
 
 
Så himla härlig hon är. Man blir glad av hennes musik.
Alltså helt ärligt vad livet skulle vara dåligt utan musik,
musik kan verkligen förgylla en dag!

you stole my soul.

HAHAHAH ÅH SÅJÄVLA FULA!
 
hallådär skithögar! jag är trött som fan efter en lång dag i skolan, ska gå och lägga mg mycket tidigt så att jag är pigg imorgon, vart nämligen sjukt taggad på att komma igång med träningen ordentligt igen så ska försöka dra till gymmet efter skolan! Imorgon har vi nästan bara media lektioner och det är ju skönt! köpte ett linne för 50 riksdaler btw, spontan köp som vanligt haha. 
 

Mitt nyårslöfte.

Mitt nyårslöfte är att inte ha något nyårslöfte.
Vill inte ha några måsten och tvinga mig till saker bara för att det ska låta bra i andras ögon. Jag ska inte tvinga mig själv att tex. träna 20 ggr per vecka bara för att jag har lovat mig själv att jag ska få beachbody 2013. NEJ, Jag ska göra saker som jag känner för och mår bra av. Jag säger inte att jag ska ligga och sova och inte göra någonting. Det jag menar är att jag mår bra av att träna, äta nyttigt och av att äta något gott då och då.Jag mår bra av att se på serier, av att vara ute och att vara med mina vänner. så det ska jag göra, mitt nyårslöfte är att leva.
 
fettdeepjagärjao yoloswagxd

you´re ugly.

 
Bild från julafton
 
Idag drog jag och Natte ner till ersboda för att kolla secondhand och käka fettomat för att fira lovet eller något. Jag hittade ingenting, som vanligt. haha åh får ångest över att skolan startar imorgon, känns hemskt att inte kunna sova ut ordentligt och att vara ständigt trött och att alltid ha massa måsten hela veckorna långa! Som tur är så blir det en mjukstart då vi bara går 3dagar innan helg. Nu ikväll ska jag ta mig an att plugga för att sedan försöka leva de sista timmarna av lovet fullt ut! 

Jag minns mitt rum i ditt hjärta, en gång var det bara mitt eget.

 
Upsidedown

Lets go down.

 
Idag ska jag på badhuset med lilltjoppan.
Päronen arbetar idag så jag blir barnvakt.
Var himla längesedan jag var på badhuset!
Hoppas bikinin passar efter all julmat, annar
kan det bli jobbigt! hahaha hare bra hörni!

I wanna be where you are.

 
 

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja och nej, vissa saker kan inte bli bättre än då och vissa hoppas jag verkligen bilr bättre.

Blev du kär i år? ja.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? 6 September, 24 Augusti och 3 Augusti.

Vad är din största framgång 2012?  Haha kanske att jag vågade prata massa engelska i frankrike haha.

Bästa köpet? Justin Bieber biljtterna!

Vad spenderade du mest pengar på? Kaffe kläder och julklappar.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012?   call me maybe, whistle, Hungry hearts, don’t you worry child, gagnam style typ.

Vem har du umgåts med mest? I "genomsnitt" hela året? Fia Nathalie Klara Hanna tror jag.

Bästa minnet från 2012? Frankrike och några utav de underbara sommarkvällar jag haft.

Hur många kysste du? ;)

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja, var tillsammans med Wille.

Är det något du saknade år 2012 och vill ha 2013? GÅ PÅ FESTIVAL

Vad önskar du att du gjort mer 2012? Vågat ta tag i saker, göra något annorlunda och spontant och jag borde lyssnat mer på mig själv när det gäller vissa saker.Tränat, slutade ju fotboll i sommras så sprang bara lite då och då..

Vad önskar du att du gjort mindre? Kanske inte ätit så förbannat mycket glass! haha 

Favoritprogram på tv? hm typ sverige bakar(tjockis hheeeh) Så mycket bättre, Svenska hollywood fruar och Fear factor.

Största musikaliska upptäckten? haha jaa, alva fick mig ju att börja lyssna på Trevor Hall så typ han..

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Just getting started (justins bok)

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag gjorde inget spc, fyllde år på en onsdag så..

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja. Men det håller jag för mig själv.

Vad fick dig att må bra? Att resa till frankrike och umgås med massa nice människor.

Vem saknade du? Agnes som har bott i Spanien, Emelie och Elin som jag har glidit ifrån, Kaninen i himlen.


Här kommer mörkret.

Idag har jag skrivit klart min novell. wiho duktig du är emlan. creed till migsjälv. Är just nu hos farmor och farfar på middag och när jag sedan är hemma hade jag tänkt att storstäda rummet. Nu när lovet börjar närma sig sitt slut så känner jag att alla "måsten" börjar bli verkligehet och att jag måste ta tag i saker och ting. Skolan är om 3 dagar, får väll bara bita ihop.
 
Har ju som aldrig lagt upp bilderna från julafton,tog inte så många.. Men tänkte visa dom  iaf!
 

Första gången som du ska falla ner i gråt.

 
Hello babe, where are you? My bed is still empty u know;););)

Nu spränger vi taket.

 
Som ni säkert redan vet så var ju jag sjuk på nyårsafton. Men jag gick på middag med tjejorna och det var ju trevligt iaf! Sen var jag dock tvungen att  fara hem när de skulle dra ut så min nyår var väll inte den bästa iår om man säger så.. Men middagen var ju nice ändå så kan inte klaga!
 

Are you gonna help me see?

Vart inget snowboardåkande idag:( Men kanske blir av imorgon istället! Så idag har jag strosat omkring bland strömpilens alla reor tillsammans med mamma. Fick med mig lite små saker hem GRYMT. Nu ska jag träffa Fia och Natte en stund sedan blir det middag med Familjen Johansson. Myspys!
 
 
/BH-lindex 100kr/ T-shirt - Vero Moda 50kr/ Hårinpackning - Lindex 109kr/

I dont belive any of it.

Haha fin lauring vi gjorde igår jag och Alvur! Nej hon är inte blond. Ja jag är blond/gul. hihi gick ni på det?;) 
Spontan som jag är så drog jag till frisören och fick för mig att bli blondie igen så avfärgade håret, klippte och slingade det. Resultatet vart  en aning chickeeen. MEN  det ska det bli ändringar på det om nån månad då mitt stackars hår har fått vila ett tag! 
osminkad. ta bilden med en nypa salt...

Damn gurl.

Jag och alva kände för en förändring. Vi var fett YOLO och färgade blondt. lite gult vart det men nice ändå.
 

RSS 2.0